Nieuws

Voordeel in het OV

dinsdag 18 juni 2019 10:00

Blarenpas Vierdaagse Nijmegen

Voordelig, snel en ontspannen naar de start

Dit jaar is van 16 juli tot en met 19 juli 2019 de Vierdaagse in Nijmegen. En ook dit jaar kun je weer snel en ontspannen naar de start! Plan je reis van te voren. 

maandag 17 juni 2019 08:04

Studenten OV in de zomervakantie

Geldigheid Studentenreisproduct

Hoe zit het ook alweer met je studentenreisproduct tijdens de Zomervakantie? Wanneer is hij wel/niet geldig? We vertellen het je in dit bericht!

woensdag 1 mei 2019 11:00

Toerist in Amsterdam

Dagkaarten voor Amsterdam eo.

Ben je van plan om een dagje uit te gaan in Amsterdam? Bekijk dan de mogelijkheden van het OV. Er zijn verschillende dagkaarten te koop voor de stad en de omgeving.

maandag 15 april 2019 10:00

De prijs van je abonnement

Naar school of een andere baan? Nieuw abonnement!

Het is altijd weer even uitzoeken. Hoe laat gaat je trein of bus naar school of naar het werk? En hoe zit het met het abonnement? Veel mensen kijken daar vooraf al even naar, dan is het maar g...

dinsdag 8 januari 2019 10:30

Senioren korting en voordeel in het OV

Korting voor ouderen in het OV

Veel OV-bedrijven hebben reisproducten speciaal voor ouderen. Hiermee reis je tegen een voordeliger tarief. We zetten de kortingen en voordeelabonnementen graag voor je op een rij.

maandag 2 april 2018 10:00

Holland Travel Ticket

1 dag onbeperkt met OV door heel Nederland

Woon je in Nederland of ben je op vakantie in eigen land wil je meerdere bestemmingen bezoeken? Dan is het Holland Travel Ticket een goed idee! Met deze OV-kaart reis je één hele ...